Voedingsadvies

Bent u op zoek naar een passende voeding voor uw hond? Of wil u weten of de voeding die u nu geeft wel zo passend voor uw hond is? Dan kan ik u daar mee helpen. Wat voor de ene hond passende voeding is, is het voor de andere hond totaal niet.

Samen met u ga ik kijken welke voeding het beste bij uw hond past. U krijgt advies op maat. Na het uitzoeken van de juiste voeding, krijgt u nog begeleiding over de overstap of bijvoorbeeld het vervolg van een behandelplan.
Iedere hond is anders, dus heeft ook andere behoeftes. Kleine honden hebben bijvoorbeeld al een andere behoefte dan grotere honden. Maar er zijn natuurlijk ook sporthonden of werkhonden, die weer een andere behoefte hebben dan de ‘gewone’ gezelschapshond. Zo zijn er nog veel meer verschillen te bedenken.
Ik ben onafhankelijk van merk of soort voeding. Zo maakt het dus niet uit of u uw hond brok, vers vlees of natvoeding wil geven. We gaan samen kijken wat het beste past bij uw hond. Ik kijk niet alleen wat goed is voor de hond, maar hou ook rekening met u als eigenaar en wat uw wensen zijn.

Denkt u dat uw hond een voedingsallergie heeft? Ook daar kan ik u mee helpen. Ik ga samen met u kijken waar deze allergie vandaan komt en daar een behandelplan voor opstellen. Ik ga samen met u kijken welke voeding, na het vinden van de allergie, kijken welke voeding passend is voor uw hond. Maar we gaan ook kijken naar beloningssnoepjes en snacks. Want dit is natuurlijk ook belangrijk om rekening mee te houden bij een allergie.
Ook bij een omgevingsallergie kan ik u helpen met ondersteunende voeding.
Zelfs bij honden met bepaalde lichamelijke problemen, zoals darmklachten of nierproblemen, kan ik u helpen met passende voeding.
Bij sommige problemen is het wel noodzakelijk om samen te werken met een dierenarts of andere specialist, maar kan ik wel helpen met ondersteunende voeding.

Een samenvatting van voorbeelden waarmee ik kan helpen:
– Geef ik passende voeding?
– Dikke/magere hond
– Pup/opgroeiende hond
– Drachtige hond
– Sporthonden
– Oudere honden
– Kleine rassen
– Grote rassen
– Allergieën
– Vachtproblemen
– Andere voeding gerelateerde problemen