Uitlaatservice

Uitlaatservice

Diercentrum Benjie kan op afspraak uw hond uitlaten. Zo kan de uitlaatservice uw hond uitlaten wanneer u daar niet toe in staat bent.

Er zijn twee pakketen die wij u kunnen aanbieden:

- Een kwartier wandelen met uw hond bij u in de buurt.
- Een half uur wandelen met uw hond bij u in de buurt.

Wanneer er behoefte is aan een aangepaste wandeling kunnen we dat altijd overleggen.

Doordat onze uitlaatservice afgestudeerd als kynologisch instructeur is het geen probleem om met moeilijkere honden te lopen. Wanneer uw hond niet goed overweg kan met andere honden kunnen wij ook individueel met uw hond wandelen. Mocht er onderweg dan toch andere honden voorbij komen weten wij wat we dan moeten doen.

Momenteel zijn wij bezig met onderhandelingen over een eigen uitlaatveld. Wij halen de hond dan bij u thuis op en nemen hem/haar mee naar het veld. Wij halen meerdere honden per keer op, en laten ze samen op het veld uit. Het veld is geheel omheind, zodat alle honden lekker los kunnen lopen en spelen. De honden gaan dan meestal weer moe, maar voldaan naar huis toe. Het is erg goed voor om hond om uitgelaten te worden in groepsverband.
Het is wel een pré dat uw hond sociaal is met andere honden.

Mocht u gebruik willen maken van de uitlaatservice, dan komen wij graag een keer langs. We komen dan kennis maken met uw hond. En bespreek belangrijke dingen over uw hond.

c087d856ec