Konijnen & Knaagdieren

Wij bieden ook vakantieopvang voor konijnen en knaagdieren.

Wij hebben speciale flats met allerlei verschillende maten hokken. U hoeft dus niet uw eigen hok mee te nemen. De hokken die wij hebben zijn ook groter te maken, doormiddel van een uitschuifbaar tussenschot. Hierdoor kunnen er dus grote en kleine rassen komen. Wij hebben ook extra grote hokken voor de extra grote rassen, zoals franse hangoren. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen een binnen- of buitenhok. Eventueel kunt u ook uw eigen buitenhok meenemen, dit wel graag in overleg.

De konijnen en cavia’s kunnen elke dag naar buiten toe. Wij hebben namelijk speciale rennen laten maken. Deze rennen zijn 6 x 3 meter groot, dus voldoende ruimte om lekker te rennen. De rennen zijn ingegraven, zodat de gravers er niet uit kunnen komen. Alle konijnen en cavia’s gaan in een aparte ren, vreemde konijnen of cavia’s komen dus nooit bij elkaar in de ren. Dit is om te voorkomen dat ze gaan vechten.

Voor diegene die hun dier wil bekijken tijdens de vakantie is dat geen probleem. Wij maken regelmatig filmpjes van de dieren in het pension. Deze filmpjes zetten wij dan meteen op onze facebookpagina, zodat u de filmpjes kunt bekijken.

Het verblijf is exclusief voer, dit omdat er zo veel verschillende soorten voer zijn en het voor de knaagdieren en konijnen het beste is om hun eigen voer te blijven gebruiken. Konijnen en cavia’s hebben gevoelige darmen, en omdat ze al in een vreemde omgeving zitten is het verstandig dat ze dan hun eigen voer blijven eten.