Honden

Vanaf 15 mei 2020 gaan wij stoppen met de vakantieopvang voor honden. 

Wij bieden ook vakantieopvang aan.

De honden verblijven bij ons in de speelweide en in de hondenkamer.

Ze verblijven dus niet in kennels, maar kunnen de hele dag doen wat ze willen. Uw hond voelt zich dus helemaal thuis bij ons in het pension.

In het omheinde gedeelte hebben wij ook allerlei speeltjes liggen, dus kunnen ze hier lekker met elkaar stoeien. Ook in de speciale hondenkamer liggen allerlei speeltjes.

Ook krijgen de honden af en toe een lekker koekje of botje. In de hondenkamer staan ook alle benches van de honden die dit gewend zijn. Hier kunnen de honden zich even terug trekken als ze hier behoefte aan hebben. De honden slapen ’s nachts allemaal in een eigen bench in de hondenkamer. Dit omdat je vreemde honden nooit samen kunt vertrouwen wanneer er niemand bij is. Het is dus noodzakelijk dat u hond gewend is om in een bench te slapen.

Wij wonen wij dicht bij een bos, waar we elke wandeling met de honden heen gaan (mits ze dit kunnen/gewend zijn). Ook zijn wij momenteel bezig met een omheind veld. Hier gaan we dan elke wandeling naar toe met de honden. Ze kunnen dan lekker los lopen en kunnen niet weglopen. Dus ze kunnen hier zeker hun energie kwijt.

Wij maken regelmatig een filmpje van de honden tijdens het spelen. Deze filmpjes zetten we dan op onze facebookpagina. Zo kunt u kijken hoe het met uw hond gaat.

U kunt ervoor kiezen om uw eigen voer mee te nemen, maar de hond mag ook hier mee eten. Mocht u ervoor kiezen om uw hond hier te laten eten, dan kiest u voor pension deluxe. Dit is dus inclusief voer. Wij voeren onze honden Benjie hondenvoer. Dit is voer zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Graag vermelden tijdens uw reservering of u gebruik wilt maken van pension deluxe of pension zonder voer.

Voordat uw hond hier kan komen logeren, kijken wij eerst of uw hond past in de roedel. Dit doen wij doormiddel van een proefdag + nacht. Wij kijken dan naar het gedrag van uw hond en hoe hij/zij zich gedraagt in de roedel. Ook kunnen wij dan kijken hoe het ’s nachts gaat in de bench.