Dagopvang

Vanaf 15 mei 2020 gaan wij stoppen met de dagopvang. Wel blijven wij de uitlaatronde doen, uw hond kan dus wel gezellig mee met de uitlaatservice.

Gaat u eens een dagje weg, of moet u werken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons verblijven de honden niet in een kennel, maar zijn de hele dag vrij om te doen wat ze willen. Ze verblijven namelijk in de speciale hondenkamer en speciaal ingerichte speelweide.

De hond komt hier dus een gezellig dagje spelen. In de hondenkamer kunnen de honden spelen bij bv slecht weer.

Als u uw hond aan het eind van de dag weer op komt halen, dan heb je er geen ‘hond’ meer aan. Hij/Zij is dan namelijk helemaal moe en voldaan.

Wij maken regelmatig een filmpje/foto van de honden tijdens het spelen. Deze filmpjes zetten we dan op onze facebookpagina. Zo kunt u kijken hoe het met uw hond gaat.

U kunt ervoor kiezen om uw eigen voer mee te nemen, maar de hond mag ook hier mee eten. Wij voeren onze honden Benjie hondenvoer. Dit is voer zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Voordat uw hond hier een dagje komt spelen, kijken wij eerst of uw hond past in de roedel. Dit doen wij doormiddel van een proefdag. Wij kijken dan naar het gedrag van uw hond en hoe hij/zij zich gedraagt in de roedel.